Babysalmesang

Næste babysalmesangsforløb starter d.13 Januar. Tilmeldingen åbner d. 12 december her på hjemmesiden.

Til babysalmesang mødes vi i det smukke kirkerum for at synge, danse og lave fagter til både salmer og børnesange.
Sammen skaber vi et roligt og sanseligt rum, hvor dit barns sanser bliver stimuleret og udviklet.
Der vil være en høj grad af gentagelse, fordi det skaber tryghed for børnene og samtidig giver det dig en mulighed for at lære sangene rigtig godt, så I også kan synge dem derhjemme.
Efter sang og leg vil der være mulighed for at drikke en kop kaffe, spise medbragt mad og hygge i sideskibet

Formålet med babysalmesang er:

• at stimulere barnets glæde ved musik
  • at skabe et rum for en særlig kontakt mellem barn og forældre
  • at få gode oplevelser med de danske salmer og kirkerummet for både børn og voksne
  • at stimulere barnets sansemotoriske udvikling

Otte torsdage i Sankt Johannes Kirke koster 100 kroner for alle otte gange.

Når du er tilmeldt, får du direkte besked.

Tilmelding fra søndag d.12/12

Hold 1 Babysalmesang 3 - 6 mdr. kl 9.30 – 10.15  Tilmelding her

Hold 2 Babysalmesang 6 - 10 mdr. kl 10.45 – 11.30  Tilmelding her

Evt. spørgsmål sendes til kirke- og kulturmedarbejder Miriam Jensen på mj@km.dk eller tlf. 40 28 03 27