Babysalmesang starter igen

Tilmeldingen er åben

Til babysalmesang plejer vi at mødes vi i det smukke kirkerum og synge, danse og lave fagter til både salmer og børnesange. Vi er forsat underlagt corona-restriktioner, derfor bliver opstarten af nye hold en smule anderledes. Vi mødes første gang udendørs foran indgangen til Sankt Johannes Kirke, og spadserer sammen over i De Gamles By, hvor I vil få en introduktion til babysalmesang. I får også udleveret sang og aktivitetsmateriale, som vil blive gennemgået.

De efterfølgende 3 torsdage vil babysalmesangen foregå via Zoom fra kirkerummet, hvor vores kirke- og kulturmedarbejder Pernille guider jer igennem sangen og legen hjemmefra. Fra den 6. maj, når samfundet åbner yderligere op, kan vi igen invitere indenfor i kirkerummet i Sankt Johannes Kirke.

Holdene afvikles under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer vedr. COVID 19. Vi overholder samtlige krav til afstand og hygiejne.

Sammen skaber vi et roligt og sanseligt rum, hvor dit barns sanser bliver stimuleret og udviklet.
Der vil være en høj grad af gentagelse, fordi det skaber tryghed for børnene og samtidig giver det dig en mulighed for at lære sangene rigtig godt, så I også kan synge dem derhjemme.

Formålet med babysalmesang er:

• at stimulere barnets glæde ved musik
  • at skabe et rum for en særlig kontakt mellem barn og forældre
  • at få gode oplevelser med de danske salmer og kirkerummet for både børn og voksne
  • at stimulere barnets sansemotoriske udvikling

Otte torsdage i Sankt Johannes Kirke koster 100 kroner for alle otte gange. Nu starter tilmeldingen til holdstart efter påske uge 14. Når du er tilmeldt, får du direkte besked.

Tilmelding til hold

Hold 1 Babysalmesang 3 - 6 mdr. kl 9.30 – 10.15

Hold 2 Babysalmesang 7 - 10 mdr. kl 10.45 – 11.30 ( Få ledige pladser)

Evt. spørgsmål til kirke- og kulturmedarbejder Pernille Halling på prh@km.dk